Referenties

 

Tuin in Aziatische stijl


In mei is Van Kampen Hoveniers bij ons aan de slag geweest in de tuin.
Ze hebben ervoor gezorgd dat we een tuin hebben met genoeg mogelijkheden om met een wat grotere groep mensen buiten te zitten, maar ook een tuin met genoeg planten! Zowel in de zomer als in de winter is de tuin “groen”.
Ze nemen alle tijd om met ons de wensen door te nemen en hadden daarnaast ook zelf aanvullingen. Ze werken erg netjes en er is altijd ruimte voor overleg, ook tussendoor. Ze zijn pas tevreden als de klant dat ook is! Wij genieten erg van onze nieuwe tuin!

 

 
Kleurrijke achtertuin in Hilversum


Van Kampen Hoveniers, een aanrader en een tuinman met veel inzicht en de rust zelf. Om van oude bestrating een mooi nieuw geheel te maken met heel veel zaagwerk vonden wij bijzonder knap. Dan de tuin opnieuw indelen met de nodige borders en palissaden. De vaste planten gescheurd en opnieuw geplant. Daar blijkt dus uit dat je er als tuinman een goede kijk op hebt. Ook het snoeien van grote bomen gaat hem prima af en ziet er weer prima uit. In één woord Van Kampen Hoveniers een aanrader!

 

 

Voortuin in Huizen


In het najaar kregen wij het plan om de voortuin eens aan te pakken en waren we op zoek naar een hovenier die dit voor ons kon realiseren. Via een bekende kwamen we bij Van Kampen Hoveniers terecht. In april ben je aan onze tuin begonnen en twee weken later kregen wij een schitterende tuin opgeleverd. Je bent serieus, precies, rustig en vriendelijk en daarom bevelen wij Van Kampen Hoveniers bij iedereen aan.

 

 
Overige projecten